Aslen Kırıkkaleli olan , Ankara aşığı ve türkü sevdalısı Funda Yücel , İşletme Fakültesi ve Halkla ilişkiler bölümleri mezunudur.
Mesleğe hazırlık kapsamında ; Diksiyon güzel ve etkili konuşma ,bilgisayar ,ingilizce , dans ve tiyatro eğitimleri de alan Funda Yücel , insan sever , " Gülmek güzel bir eylemdir " der ve programlarında konuşmalarını ata sözleriyle , şiirlerde , türkülerle süsler.
Şiir demişken " Yalan Yarınlı Sevdalar " adında bir şiir kitabı da vardır.İş hayatında çeşitli radyo ve televizyonlarda programlar yapmış ancak radyo programcılığını gönlündeki ilk sıradaki yerini hep korumuştur.
İş hayatına 1995 yılında Radyo Aktifde program yapımcılığı ve sunuculuğu ile başlayan Funda Yücel ;
Genç TV Program Yapımcılığı ve Sunuculuğu ,
Olips Motor Sporları NTV Muhabirliği ,
E TV Haber Muhaberliği , Program Yapımcılığı ve Sunuculuğu ,
Radyo Ekin Program Yapımcılığı ve Sunuculuğu ,
Tarz Ankara Dergisi Yazı İşleri Müdürlüğü ,
Oto Moto Başkent Dergisi Editörlüğü ,
Yol TV Program Yapımcılığı ve Sunuculuğu ,
Radyo Avrasya Türk ve Avrasya TV Program Yapımcılığı ve sunuculuğu görevinde bulunmuştur.
2013 Yılından itibaren Radyo Özgürde hafta içi her gün 13:00da Funda Yücel ile istek saati programının Yapımcılığı ve sunuculuğunu görevine devam etmektedir.
Tüm Hakları Saklıdır. | All Rights Reserved | Copyright © 2017
Radyo Özgür FM 108 Ankara